4 mai 2010

REFORMA EUROPEANA A CADASTRULUI - PROPUNERE DIRECTIVA EUROPEANA


A DOUA CONFERINTA EUROPEANA DE CADASTRU

Cel mai important eveniment al anului din domeniul cadastrului, dedicat crearii sistemului unic de identificare parcelar

Consiliul Geodezilor Europeni impreuna cu partenerii locali, Asociatia Patronala din Cadastru, Geodezie si Cartografie, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara si Uniunea Geodezilor din Romania organizeaza A DOUA CONFERINTA EUROPEANA DE CADASTRU in perioada 6-7 mai 2010, avand tema « Cadastral Surveyor - Paving the Way to the Future »
In urma cu doi ani, Conferinta a avut loc la Strasbourg (Franta), iar in 2012 se va desfasura la Hanovra (Germania)
Anul acesta locatia evenimentului va fi PALATUL PARLAMENTULUI, SALA NICOLAE IORGA.
Temele Conferintei se concentreaza pe armonizarea sistemului european de cadastru si pe promovarea unei Directive Europene similare cu Directiva INSPIRE.
Elementele fundamentale ale armonizarii vor fi reprezentate de parcela, coordonate si adresa. Toate parcelele vor avea in viitor un cod unic de identificare. Spre exemplu, prin introducerea numarului atribuit proprietatii, se vor identifica automat in baza de date europeana detalii esentiale precum numele proprietarului, locatia si suprafata.
In cadrul Conferintei vor fi prezentate diferite modele europene de cadastru ca modele inspirationale.
Mai multe informatii puteti gasi pe website-ul conferintei
www.cecb2010.com
Pentru a confirma participarea puteti trimite e-mail la office@cecb2010.com sau puteti suna la 0723.538.490 (Ioana)

Un comentariu:

Anonim spunea...

EXTRADAREA LUI BASESCU !
LE MONDE : " BASESCU TREBUE ADUS IN FATA UNUI TRIBUNAL FRANCEZ "
ZIARUL PARIS SOIR ANUNTA CA PROCURATURA FRANCEAZA A REDESCHIS DOSARUL DESPRE CRIMA BASESCU DE LA ROUEN.

Iata ce spune Presedintele Romaniei despre aceasta crima; Cînd eram comandant pe «Argeş», la trei luni de cînd îmi obţinusem brevetul de comandant. Am luat foc în portul Rouen nu numai eu, 38 de nave au fost în incendiul din Rouen, în Franţa. Nava suspectată că a generat poluarea, care a făcut ca tot bazinul portului Rouen şi Sena să fie tot o flacără pe o întindere de 3 kilometri, a fost nava mea, Am stat acolo 28 de zile în anchetă. Am plecat, dar au rămas un litigiu, o acuzaţie la adresa navei, de circa 12 milioane de dolari, o cerere de daune“.Acum, pot să o spun public, am schimbat ceva în instalaţie înainte să permitem accesul autorităţilor franceze la bord, ceea ce a făcut imposibilă demonstraţia, demonstrarea vinei noastre“.
CRIMA IN ATENTIA AMBASADEI FRANCEZE SI A PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI. In 1988 Basescu era in conflict cu liderii sindicali din navigatie. într-un memoriu adresat procurorului general Mircea Criste şi Ambasadei Franţei la Bucureşti, au cerut pedepsirea lui Basescu. Ei au adresat o plangere penala atat autoritatilor romane cat si franceze.În 28 septembrie 1998, procurorul Ioan Adam, de la Secţia Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General, răspundea memoriului trimis de sindicaliştii constănţeni cu privire la întîmplările din iarna anului 1981, de la bordul petrolierului „Argeş“, constatîndu-se că fapta nu este prevăzută de legea penală din România şi, în consecinţă, nu există. Cum nu mai exista pe atunci nici nava, înstrăinată într-unul dintre contractele păguboase ale PETROMIN-ului. Din motive politice dosarul de la Ambasada Franceza a fost inchis.
Memoriu adresat Ambasadei Franceze de la Bucuresti
Acum trei luni am cerut Ambasadorului Henry Paul redeschiderea dosarului de la Rouen. Am remis documentele audio remise Interpolului. http://blog.imperiaonline.me/2009/12/12/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe/.
Datorita eforturilor mele DOSARUL DE LA ROUEN A FOST REDESCHIS iar Basescu a-si va petrece batranetile intr-o puscarie franceza sau romaneasca.

Robert Horvath DEVA Cineast USA http:/devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/