14 decembrie 2009

INTREBARE PENTRU TRAIAN BASESCU: ATI PRIMIT BANI DE LA RAPOSATUL FLORIAN ANGHELESCU IN CAMPANIA DIN 2004?


"Eu si cu sotia mea am fost doar UTC-isti, am scapat de comunism si facem tot ce putem sa-l ajutam pe Basescu care munceste mult...", declaratie oferita de Florian Anghelescu publicatiei SAPTAMANA FINANICARA in data de 28 mai 2005 (articolul intitulat "Fascinantii oameni ai presedintelui Basescu")

Pornind de la aceasta declaratie, imi permit sa-i adresez domnului Traian Basescu patru intrebari:
1) Care a fost contributia financiara a raposatului Florian Anghelescu, acuzat de savarsirea mai multor infractiuni economice, in campania dumneavoastra electorala din 2004?
2) Care au fost criteriile pe care le-ati avut in vedere la baza numirii sotiei lui Florian Anghelescu, Stana Anghelescu (foto stanga), intr-un post de consilier prezidential?
3) Ati fost acasa la Florian Anghelescu, domnule Traian Basescu? Care a fost motivul vizitei?
4) Care au fost parlamentarii PD-L care au fost sponsorizati frecvent de Florian Anghelescu?
Deocamdata nu spun mai multe... Mizez pe faptul ca domnul Traian Basescu va raspunde la aceste intrebari. Daca nu va raspunde domnia sa, probabil va spune.... Florian Anghelescu!
P.S. : Poate imi explica domnul Traian Basescu, daca e barbat, si daca are cunostinta despre presiunile care s-au exercitat asupra unui expert desemnat in prima expertiza judiciar - contabila facuta in dosarul Flota.