18 noiembrie 2009

TRAIAN BASESCU - AGENT PUBLICITAR, BURSIER. SI RENTIER? PENTRU CAPITAL?!

Acum ceva ani, pe vremea cand era ministrul Transporturilor, actualul presedinte, Traian Basescu, nu s-a sfiit sa devina agent publicitar. Pentru Capital! Aparitia sa, extrem de surprinzatoare, a starnit la vremea respectiva multe controverse. Legate de ...capital. Dovada am regasit-o in Biblioteca Nationala, rasfoind ziarele. De aceea, imi permit sa-l intreb pe actualul presedinte cati bani a luat pentru a poza drept agent publicitar? Pentru Capital!
Astept raspuns. Chiar si la post restant!
P.S. - Conform CV-ului postat pe www.presidency.ro, Traian Basescu a absolvit in 1995 cursurile Avansate de Management în Industria Transportului Maritim ale Academiei Norvegiene, ca bursier al acestui stat. Surprinzator, perioada la care El Comandante a fost agreat ca bursier al statului norvegian coincide cu cea la care FLOTA Romaniei s-a volatilizat. Pardon! S-a vandut cu "acte-n regula". De aceea, in calitate de prim-Gaozar al tarii, imi permit sa-i adresez Excelentei Sale, Domnului Traian Basescu, actual presedinte al Romaniei, o intrebare:
Este adevarat ca in urma afacerii Petromin - Klaveness ati primit recompense de ordin material, de genul bursa in Norvegia, precum si o renta viagera din partea Consiliului de Administratie al companiei KLAVENESS? Stiindu-va Scorpion (si ati dovedit ca aveti singe-n instalatie + stomac + ficat), astept raspuns Excelenta! Va ofer un vot pentru un raspuns sincer, dar documentat. Adica probat cu documente care sa infirme "zvonurile". Unele care sa le contrazica pe cele pe care le detin! Astept raspuns, Excelenta. Insa unul public! Pe curand, al Dumneavoastra .... Gaozar!