20 mai 2009

UN KHMER PORTOCALIU SE PREGATESTE SA ATACE MEDIATIC O INSTITUTIE PUBLICA PE CARE VREA SA O ACAPAREZE

Un personaj public extrem de controversat, cunoscut drept un adevarat khmer portocaliu - nu spui cine (inca!) si de aceea il voi boteza MISTER B - deranjat ca nu-si poate face singur jocurile, se da de ceasul mortii, punand la cale cum sa arunce cu rahat intr-o institutie publica care functioneaza independent (deocamdata) si-l impedica sa faca diverse jocuri financiare (din bani publici) cu multe zerouri in coada. Constient ca cea mai buna solutie pentru a decredibiliza/destructura o institutie publica o reprezinta denigrarea mediatica a conducatorilor sai, MISTER B a pus o groaza de banuti in joc in vederea publicarii, in diverse cotidiene nationale, a unor "anchete"de presa care sa-l tavaleasca pe seful institutiei publice vizate. Extrem de precaut, pentru a nu se afla cine este la originea atacului marsav, MISTER B a apelat la o truc ieftin, extrem de uzitat de mafia gulerelor albe : a tocmit "mercenari" care sa se ocupe "cu acte in regula" de punerea in practica a masacrului mediatic. Din datele pe care le detin pana in acest moment, am aflat ca intermediarii tocmiti de MISTER B au contactat deja (direct/indirect prin diversi jurnalisti) cotidianele EVZ, Gandul, ZIUA, HotNews, Curentul, Cotidianul, Romania Libera, etc propunandu-le sa gazduiasca contra cost, saptamaniile viitoare, mizeriile "devastatoare" inventate de MISTER B in incercarea sa de a acapara o institutie publica care-i sta ... in gat (era mai plastic sa spun "ca un ghimpe in coasta"?).
Fiind vorba de bani publici (inslusiv fonduri europene), ma vad nevoit sa anunt ca in cazul in care MISTER B isi va pune in opera planul, voi dezvalui atat identitatea lui, cat si a mercenarilor sai, tinand cont de faptul ca manevrele utilizate acest personaj pentru a-si atinge scopul (rularea si ulterior acapararea unor importante fonduri publice, inlusiv europene) intra sub incidenta Codului Penal si aduc aminte de "criminalitate organizata si asociere pentru savarsirea de infractiuni".
P.S. : Ofer drept premiu doua tricouri inscriptionate "GAOZAR" celor care vor raspunde corect la urmatoarele intrebari:
1. Who is MISTER B?
2. Care este institutia luata in colimator de MISTER B?
(NOTA - vor fi premiate raspunsurile corecte trimise pe acest blog inainte ca MISTER B sa-si fi pus in aplicare planul mediatic).