11 mai 2009

E BA TUTA IN CAP: Mezina presedintelui i-a dus unui batran un scaun ... electric

Elena Basescu, alias EBA, nu se dezminte si dovedeste ca E BA TUTA IN CAP.
Aflata in campanie electorala, EBA a ajuns sambata la azilul de batrani din Suseni, judetul Gorj. Acolo, insotita de presa, buna samariteana s-a dat din nou in stamba si a facut un scurtcircuit lingvistic, dovedind ca e racordata ilegal atat la limba romana, dar mai ales la curentul politic. Cu zambetul pe buze si cu trei cutii de table in mana, ea a spus nonsalant ca a venit sa-i daruiasca unui batran, din partea mamei ei, un ... scaun electric: "Mama mea a facut o vizita in luna martie si i-a promis unui domn de varsta bunicului meu ca o sa-i aduca un scaun electric. Si daca eram in drum spre Petrosani, i l-am adus din partea mamei mele".

Dupa ce televiziunile au prezentat noua sa isparava, EBA s-a aratat extrem de afectata si a declarat ca "numai niste minti bolnave au amplificat ceea ce am spus". "Intr-adevar am spus scaun electric, dar era evident ca era un scaun cu rotile electric", a spus Elena, care a completat spunand ca "pe certificat scrie ca era un scaun electric". Pe care certificat Elena? De nastere, de deces, de casatorie, sau de garantie ?
Acum, d
upă şi-a dovedit mărinimia ducandu-i unui bătrîn un "scaun electric" (dispozitiv pentru executarea prin electrocutare a condamnatilor la moarte in Statele Unite ale Americii - conform Dexonline) ceilalţi suferinzi din ţară spera ca mezina presedintelui se va milostivi si de ei si in drum spre Bruxelles le va duce o injecţie letală, o ruletă rusească sau o femeie gonflabila irefutabila.

Iata doua filmulete haioase referitoare la scaunul electric. Merita sa le vizionati. Va mai descretiti fruntile.