16 noiembrie 2009

CURENTUL PROVOCAT DE VANTU SUFLA-N PUPA LUI BASESCU


Dupa publicarea "celebrelor" stenograme ale discutiilor dintre Catalin Macovei (ANI), Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chireac, cotidianul "Curentul" va publica maine o noua stenograma a unei discutii private, purtata la Nisa, intre controversatul om de afaceri Maricel Pacuraru, Cozmin Gusa - "suporterul" lui Mircea Geoana si Mihai Iacob - patronul ziarului "Curentul", document care are menirea de a-i ridica mingea la fileu lui Traian Basescu (FACSIMIL 1).
"Inregistrarile" vor avea ca subiect un fel de autodenunt al lui Maricel Pacuraru - cunoscut ca fiind un partener de afaceri al lui Vantu, in privinta unui contract oneros avand ca obiect vanzarea unor cartele telefonice de catre una dintre companiile sale catre Posta Romana. Noile stenograme vor avea darul de a arunca si mai mult cu noroi in candidatul PSD, Mircea Geoana, desi substraturile reale ale afacerii sunt mai degraba portocalii.
Din punctul meu de vedere, ca fost jurnalist care a studiat in amanunt strategiile de manipulare utilizate de SOV, aparitia pe piata a stenogramelor discutiilor dintre SRS, Macovei si Chireac a fost orchestrata de SOV in scopul de a-i ridica mingea la fileu lui Traian Basescu, iar viitoarele stenograme din "Curentul" nu fac decat sa continue aceasta strategie.
Unul dintre argumentele acestei teorii il constituie faptul ca publicatii din trustul lui SOV (Catavencu, Realitatea TV) - autodeclarat ca fiind un dusman de moarte al lui Mihai Iacob dupa scandalul FNI - s-au apucat tam-nisam sa sprijine demersul cotidianului Curentul (FACSIMIL 2) avand ca scop decredibilizarea lui Geoana. Nu trebuie omis nici faptul ca Realitatea a intors azi, pe fata, armele in favoarea lui Traian Basescu, citand masiv din dezvaluirile din "Curentul". Si nici faptul ca in urma cu doua zile trustul lui SOV a dispus sacrificarea celor doi jurnalisti de casa ai lui SOV (SRS si BC), asta pentru a ascunde anumite legaturi primejdioase dintre tatal FNI si Basescu.
Voi reveni cu argumente care sa-mi sustina teoria acestei geniale actiuni pro-Basescu gandita si orchestrata de SOV si acceptata de actualul presedinte.

2 comentarii:

Anonim spunea...

bai frate eu cred ca sunteti bine platiti daca scoatei astfel de prostii despre Geoana, cat va da mah antonescu sa scoateti prostiile aste, si il acuz pe antonescu ca el este cel care vrea sa-l vada pe Geoana cum cade de pe scara politic, poi nene voi nu aveti dreptul sa stati in fat lui Geoana ca nu stitii ce sa faceti, prostii draq,

armid05 spunea...

Negativ Traian Băsescu: taxe şi şomaj
Deşi 800 de români îşi pierd zilnic locul de muncă, Traian Băsescu vrea trimiterea în şomaj a 300.000 de oameni şi cere creşterea TVA.
1. Traian Băsescu a declarat că doreşte majorarea TVA, ceea ce va duce la creşterea tuturor preţurilor cu cel puţin 5%. Cei mai afectaţi vor fi pensionarii, familiile cu venituri modeste şi oamenii din mediul rural. Traian Băsescu aruncă această criză în spatele celor săraci.
2. Traian Băsescu a cerut disponibilizarea a 20% din angajaţii din sistemul public. O astfel de măsură nu numai că produce efecte sociale considerabile, dar este greşită din punct de vedere economic. Lui Traian Băsescu nu-i pasă de cei care au familii de întreţinut şi rate de plătit.