2 aprilie 2009

L-ATI INHATAT PE BECALI? LUATI-L SI PE VANTU!

Nu ma voi pronunta in privinta jocurilor de culise care (este clar) au stat la baza retinerii lui Becali. Nu-l iubesc eu pe Jiji, insa e clar ca retinerea sa e o facatura. Sau un blat, cum s-ar zice in fotbal. Insa apropo de motivele retinerii lui Becali si de "autosesizarea" Politiei: acum ceva ani in urma, cand FNI era in floare, excelentei sale Sorin Ovidiu Vantu i-a fost furata o masina de lux. Imediat, romascanul a pus mana pe telefon, a vorbit cu bodygurzii sai si cu "jmecherii" de oras si .... pac-pac masina la poarta. La poarta sa, bineinteles. Aia de pe strada Paris.
Culmea este ca in acel caz nimeni niciun procuror, politist sau cetatean de bine nu s-a mai autosesizat daca hotii au fost sau nu sechestrati, maltratati sau remunerati pentru a returna proprietarului bunul furat. Si nici nu a fost interesat sa descopere filiera la care a apelat SOV pentru a-si recupera bolidul. Asta chiar este caz de studiu.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Circurile foamei: Popoviciu Becali

Daca in Franta s-ar fi intamplat asa ceva, francezii ar fi inundat strazile, ar fi avut loc ample miscari de protest in randul maselor. Daca in Statele Unite s-ar fi intamplat asa ceva, americanii ar fi iesit in strada. Romania in schimb degusta circul in fata televizoarelor, ori in fata pc-urilor sau ascultand radioul. Iar romanii platesc acum votul acordat cu atata naivitate unui produs autentic al istoriei de dupa 1990. Cazul Becali este insa o prima grava greseala a fraudulosului Basescu, pentru care sper ca va plati cu pierderea alegerilor. Mi-e insa ciuda ca acum cinci ani romanii au acordat dreptul istoric suprem, acela de presedinte, unui om cu grave probleme juridice, morale si intelectuale. Iar acum, in plina framantare mondiala, cand liderii se intalnesc si o doctrina se prabuseste, noi, in Romania, pierdem timp pretios savurand circul unui circar. Prim circar, e drept.
Domnule Nastase, desi nu v-as fi votat acum 5 ani, recunosc acum ca daca ati fi mai putin sfidator si daca ati candida, eu m-as prezenta la vot pentru prima data in 11 ani de cand am “capatat” acest drept.

Anonim spunea...

Dan Diaconescu, PREŞEDINTE Cunoscutul realizator de televiziune Dan Diaconescu, cel care a făcut din OTV un fenomen naţional, a declarat pentru PROMO că intenţionează să se lanseze în politică în acest an, candidând ca independent pentru alegerile prezidenţiale. “Aş candida sub sigla OTV, mai ales că primesc mereu SMS-uri de la telespectatori cu îndemnul de a candida la preşedinţie. Cred că aş avea şanse să intru şi în turul 2. Mi s-a spus că aş fi avut şanse şi la Primăria Capitalei. OTV are audienţă mai mare în provincie, unde se bate pe locul I cu TVR, şi cum vor ieşi puţini la vot, circa 20 la sută, în special din mediul rural, în turul doi va intra cineva cu 7-8 la sută”, este de părere Diaconescu. Articol aparut in saptamanalul PROMO

Sabau Ioana spunea...

Se pare ca Becali a devenit un adevarat fenomen in Romania...:)