10 iunie 2008

RADU SILAGHI JOACA MURDAR SI ILEGAL. CHIAR SI CU COLEGII LUI DIN PD-L!

Atrag atentia public ca in sectorul 4, candidatul PD-L Radu Silaghi (foto) - disperat de rezultatul slab obtinut in turul 1, joca extrem de murdar. Nu are niciun fel de scrupule, nu are mama, nu are tata, nu are Dumenzeu. Minte cu nerusinare, aruncand cu rahat peste tot, sperand ca asa va castiga (ce, nu stie nici el). Dupa ce l-a atacat pe Piedone cu tot felul de ineptii si mizerii, Silaghi a ordonat recent unor "locotenenti" ai sai cu legaturi in lumea interlopa (pe care i-am identificat) sa contacteze militieni si fosti sau actuali angajati ai serviciilor de informatii pentru a furniza informatii referitoare la viata privata a contracandidatului sau. Disperati ca nu afla nimic, unii "gealati" ai lui Silaghi i-au "rugat" (instigat) pe militieni si pe angajati ai serviciilor de informatii sa fabrice un dosar impotriva lui Piedone. Insa cum nici asta nu a mers, Radu Silaghi a recurs la alta metoda. Si-a apropiat anumiti procurori din Biroul Electoral. Astfel, pe langa numeroase intalniri cu acestia, Radu Silaghi a ordonat sa se puna la dispozitia unui procuror (al carui nume nu vreau sa-l dezvalui acum) din Biroul Electoral o masina apartinand Politiei Comunitare sector 4 (6-65-GGX, sofer Stan Aurel). Ca atare, de la inceputul campaniei, masina respectiva a fost 24 x 24 de ore la dispozitia procurorului respectiv, ceea ce este ilegal.
Si inca ceva... De doua zile, Radu Silaghi a pus in cutiile de scrisori din sectorul 4 un programel al Campionatului European de fotbal 2008, in care se prezinta drept "invingator" alaturi de "echipa de marca a primarilor PD-L din Bucuresti". Spre surprinderea mea, in acea carticica electorala nu apar alaturi de Silaghi decat Liviu Negoita si Vasile Blaga. De ce nu au avut loc in echipa PD-L a "primarilor de marca" nici Sebastian Bodu, nici Cristian Poteras, nici Razvan Murgeanu? E o intrebare al carei raspuns il ghiciti singuri. Radu Silaghi nu stie sa joace in echipa! Nici macar cu camarazii sai. Asta da caracter!

P.S.: Candidatul independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, a acuzat acum o ora, într-o conferinţă de presă, că în urmă cu cateva zile, contracandidatul sau, Vasile Blaga şi liderul social-democrat Miron Mitrea au început "negocierile directe", împărţindu-şi sectoarele Bucureştiului. Oprescu a declarat că Vasile Blaga şi Miron Mitrea - coordonatorul campaniei electorale a PSD, "au lăsat orice pretenţie de verticalitate deoparte" şi "au pus soarta bucureştenilor pe un şerveţel de restaurant", împărţindu-şi sectoarele Capitalei. Informatia vehiculata de Sorin Oprescu mi-a ajuns si mie la urechi, din mai multe surse credibile (unele chiar din interiorul PSD si PD-L). Conform informatiilor pe care le am si eu, zice-se ca in urma intelegerii respective in turul al doilea ar urma sa castige urmatorii candidati:
Capitala: Vasile Blaga (PD-L)
sectorul 1 - Razvan Murgeanu (PD-L)
sectorul 4 - Radu Silaghi (PD-L)
sectorul 5 - Sebastian Bodu (PD-L)
sectorul 6 - Dan Darabont (PSD)
Tot conform respectivei intelegeri se pare ca ca primarul sectorului 2, Neculai Ontanu ar urma sa paraseasca PSD pentru a se inregimenta in PD-L (ceea ce consider insa ca e practic imposibil). Mie unul imi este greu sa cred ca scenariul acesta mirobolant ar putea fi pus in practica. Asta din cauza ca la sectoarele 4, 5 si 6, candidatii Radu Silaghi, Sebastian Bodu sau Dan Darabont au pierdut la scor turul 1 in fata contracandidatilor lor. O posibila rasturnare de scor ar putea exista doar daca vor exista nereguli in sectiile de votare. Ceea ce refuz sa cred ca se va intampla! Eu sunt optimist, insa nu uit nicio clipa ca traim in Romania si orice e posibil...