1 iunie 2008

CAMPANIA ELECTORALA S-A TERMINAT (pentru mine). SI E DE ANCHETAT. SILAGHI, MIHALACHE SI ... ROIU DE LA PRIMARIA 4

S-a terminat campania electorala. Cel putin pentru mine. Am promis la inceputul acestei competitii ca in dubla mea calitate de "pretendent" la Consiliul Local al Sectorului 4 (din partea PC) si de jurnalist la cotidianul "CURENTUL" nu voi publica niciun material referitor la persoanele care aspira la fotoliul de primar al sectorului 4, chit ca acest lucru il dezavantaja pe Cristian Popescu Piedone, in echipa caruia am candidat. Acum campania e pa! Eu am jucat corect si mi-am tinut legamantul. Altii nu. Si cand spun altii ma refer la TOVARASI gen
RADU SILAGHI (viceprimar PD-L al sectorului 4 in perioada 2004-2008, actualmente candidat din la fotoliul de primar);
ADRIAN INIMAROIU (primar "verde" al sectorului 4 in perioada 2004-2008)
si -ultimul pe lista - cu voia dumneavoastra
VASILE MIHALACHE (fost primar PSD al sectorului 4 in perioada 2000-2004 si consilier local intre 2004-2008; acum un biet septuagenar care cauta cu orice pret cascaval, chiar si dupa ce a fost penal).
Asa deci si prin urmare, in timp ce grecii fac turism la mare, in urmatoarele zile, in acest spatiu virtual care-mi apartine, imi voi permite sa va prezint o "succinta" radiografie a celor trei personaje mentionate anterior. Radiografie insemnand anchete in toata regula, documentate si insotite de acte oficiale care vor oferi un raspuns la cel putin 4 intrebari :
1)Cine e ei?
2) Ce a facut ei in viata de toate zilele si mai ales la Primarie (cu banul public)?
3) De ce se bate ei ca maidanezii rupti de foame pentru Primarie?
4) Cum s-a tocat banul public in mandatele lor?
Chiar daca dezvaluirile mele vor vedea lumina "tiparului" pe un blog, sper ca in urma acestora sa se sesizeze "organele". Ale competente. Asa cum au facut-o in cazul accidentului lui Ludovic Orban, dupa ce un blogger a prezentat informatia bruta si anumite fotografii.
Primul pe lista de "victime" ? Ghiciti?
Ia sa numaram cum facea nenea Iancu: INIMAROIU e ca si "mort" (de el vom vorbi la "parastasul" de 6 saptamani dupa ce va pierde alegerile), MIHALACHE are nevoie de "reanimare" (de el vom vorbi la 3 luni dupa alegeri)... Asa ca din 3 "negri mititei" mai ramane unul singur. E un personaj ahtiat dupa leafa de bugetar (dupa Revolutie a trait NUMAI din bani publici), care din disperarea de a prinde fotoliul de primar a devenit penal (despre acest individ, colegii sai de partid, nume grele - da nu spui cine - preziceau aseara ca acesta va inregistra un esec usturator care nu-i va permite sa intre in turul 2). Spun penal pentru ca tocmai lucrez la o plangere penala indreptata asupra acestui personaj care a savarsit o sumedenie de fapte cu caracter penal, atat in calitate de simplu cetatean, cat mai ales in calitate de "ales" al sectorului 4 (pozitie din care a cheltuit ilegal banul public).
Nu ratati ca nici nu stiti ce pierdeti! Va fi ceva in genul celor trei "crai" de la rasarit. Insa ceva mai lunga si cu un subiect diferit. Ceva de genul "craii de la rasarit care banu' public l-au "<topit>". Zau ca va fi misto! Pentru voi. Ca pentru ei... Oare o mai avea Basescu arde-i?