12 februarie 2008

CIOROI(ANU) A RAMAS FARA ARGINT. COSTICA ARGINT !

Costică Argint (52 de ani), liderul romilor români din Italia, care acum cateva luni se batea prieteneste pe umar cu ministrul Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu si cu premierul Calin Popescu Tariceanu, a fost arestat, ieri seara, la Tivoli (la 15 kilometri est de Roma) in urma unei operatiuni de amploare a carabinierilor (botezata "Sergei"), sub acuzaţia de extorcare şi tentativă de extorcare. Conform tusciaweb.it (foto), alaturi de Argint a mai fost arestat în Trigoria (urbe de la periferia sudică a Romei) si Claudio Guerrieri (36 ani). Ambii au fost incarcerati în penitenciarul de la Mammagialla (provincia Viterbo, regiunea Lazio). Presa italiana sustine ca Guerrieri pusese la bataie in urma cu o vreme suma de 20.000 de euro pentru a se asocia intr-o companie cu un producător de tutun italian din localitatea Viterbo, situată în apropiere de Roma. La un moment dat, asociatul lui Guerrieri a decis sa lichideze compania, insa acesta din urma i-a pretins acestuia suma de 56.000 de euro, pentru cei 20.000 de euro investiti initial, obligându-l totodata să semneze cecuri de valoarea mentionata. Din cauza ca producatorul de tutun nu i-a cedat lui Guerrieri, acesta a apelat la Costica Argint, cunoscut in Italia drept Sergei. Timp de doua luni, liderul romilor romani din Italia, l-a amenintat atat pe asociatul lui Guerrieri, cat si pe sotia si fiica acestuia, pentru a plati cei 56.000 de euro. Imediat dupa arestarea celor doi, carabinierii au operat mai multe perchezitii la domiciliile infractorilor, operatiuni in cursul carora au fost confiscate mai multe arme de jucărie (sac!!!) folosite pentru ameninţare, numerose cecuri şi carduri bancare. De subliniat ca anchetatorii banuiesc ca Argint nu a actionat singur, ci a mai avut complici.
Sa-l vad acuma pe Cioroianu pe unde scoate camasa. Ca poate l-or fi pozat carabinierii cand s-a batut pe burta cu Argint la Roma si mi-l confunda cu v-un complice de-al romului si-l salta. Din greseala, ca pe actrita
Laura Vasiliu (din filmul "432") care a fost confundata cu o infractoare. Sanse sunt, mai ales ca numele ministrului nostru are ceva radacini in etnia roma: Ciori(anu). Sa vezi atunci bucuria dracu' pe Basescu ca mai scapa de-un ministru liberal. Al noualea pe lista prezidentiala cu demnitari penali! Good point! Sau.. Bafto delo delo! Cum ar zice Argint. Costica Argint!


Niciun comentariu: