13 decembrie 2007

DAN DIACONESCU CANDIDEAZA LA PRESEDINTIE, LOUIS LAZARUS LA PRIMARIE


Lista candidatilor la Presedintia Romaniei s-a mai imbogatit cu un candidat. Este vorba de celebrul jurnalist Dan Diaconescu. Incurajat de sondajele de opinie care arata ca are o notorietate extrem de ridicata, Danut OTV a destainuit amicilor ca intentioneaza sa faca acest pas, spre Cotroceni, la alegerile prezidentiale din 2008. Vestea l-a luat prin surprindere pe colaboratorul lui Dan Diaconescu, Louis Lazarus, care a decis sa candideze si el pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

D-ALE LUI GIGI BECALI

- Am citit Manualul razboinicului luminii cu doua markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit.
- Dupa ce-am vazut filmul Mihai Viteazul, mi-am zis ca vreau sa fac si eu pentru Romania ce-a facut Mihai Viteazul sau macar Amza Pellea.
- Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga, cand la dreapta, de la caz la caz.
- Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi Sfantul Petru.
- Este voinţa lui Dumnezeu ca eu să pasc acest popor.
- Toată averea mea va fi folo­sită pentru a face un gard spiritual în jurul României.
- Noi, de când ne-am născut, noi ne-am născut opuşi.
- Ma sperie atractia acestui partid care o are la populatie.
- Am vorbit cu varu-meu Giovanni si cu Victor sa facem un partid care sa fim mai tari ca fratii Kennedy. Am fi condus Romania. Dar n-au vrut, fraierii.
- Nici nu stiti ce sensibilitate am eu in suflet, dar nu stiu sa ma exprim. Daca as sti, as vorbi mai frumos decat Liiceanu si Plesu.
- M-am lasat de fumat fiindca daca fumam insemna ca tigara era mai puternica decat mine, si-atunci cum mai puteam eu sa conduc tara?
- De când am intrat în politică, mi-am dat seama că totul e tele­ghidat.
- Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informaţii din lume - ştie tot, chiar şi-un fir de păr.
- Dacă nu va convine de mine, eu plec în pelerinaj.
- Eu ştiu dinainte ceea ce fac.
- Steaua va purta zimbrul lui RAFO pe piept pentru un milion de euro. Asta inseamna ca Steaua nu-si murdareste tricourile decat pentru sume care merita.
- Daca ma respecti o data, te respect si eu tot o data. Daca nu ma respecti o data, eu nu te respect de cinci ori.
- Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% Al lui Olaroiu si 50% Al lui Protasov, dar cel mai mare merit e Al meu.
- Atunci cand sunt suparat, ma retrag intre oile mele si ma linistesc.
- Pe tata nu putea sa-l atinga nici o femeie, ca-i zicea: "Ia mana de pe mine, ca-mi moare o oaie".
- Middlesbrough s-a calificat in fata lui Basel fiindca mi-a facut mie Dumnezeu placerea sa jucam cu ei si sa-mi iau camasi din Anglia.
- N-are cum sa ma bata Copos pe mine in postul Pastelui. El e utecist, eu sunt crestin. Pai credeti ca Dumnezeu nu vede?
- Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem si sa jucam si la 0-0.
- Doua ore si jumatate eu n-a existat nici o secunda in care sa nu fiu campion.
- Păi, şi-aşa e viaţa scurtă, mân­ca-ţi-aş, păi, dacă două săptămâni nu fac nimic, când să mai fac idea­lurile mele, ce vreau să fac eu, dacă două săptămâni deja nu fac nimic?
- Daca tot pupa icoanele de dimineata pana seara, Iordanescu trebuia sa se inscrie intr-un partid crestin-democrat, nu social-democrat.
- La botezul copilului lui Dica am baut sampanie si dupa aia am spart paharul fiindca asa sunt eu: sunt un om care am sentimente care traiesc.
- Un general aşa mare, ca mine, nu poate fi supărat decât o zi.
- Eu în tinereţe eram amfitrion pe oriunde mă duceam.
- Eu am ajuns aici pe labele mele de urs si pe sabia mea.
- Eu cu viata mea, in fiecare dimineata de cand ma dau jos din pat, fac istorie.
- Eu sunt presedintele presedintilor presedintilor.
- Tariceanu, VIP? Va spun eu ce VIP e, Very Inportant Papagal. Auzi la el, ce tupeu obraznic!
- M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
- Am promis ca pe tradatorul asta de Dan Voiculescu o sa-l distrug pana cand o sa-l nenorocesc.

PORTRET DE BLONDA

PNL SI PC FUZIONEAZA, INIMAROIU SE "TRANSFERA" LA PNG

Surse din interiorul PDL (PD + PLD) mi-au dezvaluit ca in urmatoare perioada pe scena politica romaneasca va avea loc o fuziune surpriza: PC - PNL. Noua formatiune politica care va lua finta va fi una liberala (probabil si conservatoare). Sursele mele sustin ca deja intre formatiunea intemeiata de Dan Voiculescu si PNL exista negocieri privind statutul noii formatiuni, persoanele care urmeaza a candida la viitoarele alegeri locale si generale etc. Pana acum un lucru este cert: candidatul noii formatiuni la Primaria sectorului 4 va fi Cristian Popescu, alias Piedone. Din cate se pare Piedone il va inlocui pe liste pe Adrian Inimaroiu (actualul primar care a pierdut deja sprijinul politic al liberalilor), acesta din urma urmand ca sa treaca pe listele PNG, la Gigi Becali.