10 decembrie 2007

TARICEANU ARE DOUA NUME PENTRU JUSTITIE: ALISTAR SI PARVULESCU

Surse oficiale de la Palatul Victoria sustin ca demisia lui Tudor Chuariu de la sefia Justitiei a creat mari tensiuni in cadrul PNL. Si asta din cauza ca liberalii nu au gasit in interiorul formatiunii lor o persoana potrivita pentru preluarea portofoliului lasat (obligat) de izbeliste de Tudorel al Fenechiului. Pardon. Al Chiuariului. Asa ca in lipsa de oameni, premierul Calin Popescu Tariceanu a vehiculat cateva nume: Renate Weber (europarlamentar), Cristian Parvulescu (Pro Democratia) si Victor Alistar (Transparency International). Surprinzator, pe lista lui Tariceanu nu se regaseste senatorul liberal Norica Nicolai, aflat actualmente in vizita in SUA, fapt care a deranjat anumite orgolii liberale. Anumite voci sustin ca Renate Weber a refuzat postul de ministru al Justitiei, tinand cont de faptul ca a castigat un post de europarlamentar si nu este dispusa sa faca compromisurile pe care le impune functia lasata libera de Chiuariu. Asa ca Tariceanu va trebui sa se spele pe cap ori cu Parvulescu, ori cu Alistar. Oricum ar alege dintre cele doua personaje (alese total neinspirat), premierul liberal va avea probleme: acceptarea numirii persoanei nominalizate de catre Basescu. Care Basescu nu i-o poate ierta lui Alistar ca a fost mereu impotriva aliatului sau, Monicai Macovei, pe vremea cand stimabila era ministru al Justitiei. Ca atare ar mai ramane Parvulescu. Dar si el are ceva bube ... care nu-l coafeaza pe El Comandante.

MANAGERUL FALIMENT DE LA POSTA A LUAT-O (INCA O DATA!) IN BARBA

Judecatoria Sectorului 4 a hotarat sa respinga ca neintemeiata actiunea intentata acum aproape un an de zile de catre Dan Mihai Toader, presedintele Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana, impotriva mea si sa-l oblige pe reclamant la plata cheltuielilor de judecata (dosar 4923/4/2007). Acesta este al doilea proces civil pe care "managerul faliment" il pierde in acest an cu mine, dupa ce, in decursul ultimilor doi ani a mai pierdut o serie de (multeeeeee) procese penale in care am fost acuzat ca prin anchetele pe care le-am publicat presa cu privire la activitatea sa la sefia Postei Romane l-as fi prejudiciat moral si material.
Pentru necunoscatori vreau sa precizez ca Dan Mihai Toader este la aceasta ora urmarit penal de catre DNA pentru savarsirea unor fapte de coruptie si conexe faptelor de coruptie, ca urmare a anchetelor publicate de mine in mass-media cu privire la activitatea sa in fruntea Postei Romane.


P.S. - Mentionez ca hotararea data de Judecatoria Secorului 4 nu este definitiva, reclamantul putand face recurs in termen de 15 zile de la pronuntare.