13 noiembrie 2007

GREGOAR ECRIVANT CARTIANU FACUT KO DE CIUTACU

Amicul meu Ciutacu (redactor-sef la Jurnalul National) si-a luat inima in dinti si l-a belit rau de tot pe Gregoar Ecrivant Cartianu, "deontologul" se serviciu de la EVZ. I-a tras Ciutacu o sapuneala de numa-numa... Vorbe grele, frate! Cred ca si daca-si face operatie estetica (la caracter ma refer) Ecrivant tot nu se mai poate cosmetiza "polivalentul". Mama ce m-am mai distrat!
P.S.: Chiar nu stiam ca doamna lui Ecrivant are gradinita si ca "numaratorul de cornere" i-a facut publicitate in JN. Misto a evoluat bulinarul: acum cativa ani statea cu chirie, impreuna cu Alin Paicu (un super-baiat), intr-o garsoniera fara butelie in Balta Alba. Acum Ecrivant are ceva banuti, are tupeu, iar consoarta lui are gradinita. Adica business de famiglie. Inseamna ca are salariul mare Ecrivant de i-a putut face sotiei o afacere. Sau sa nu fie un business facut din salariu? Sa fie vreo matusa Tamara??? A consoartei, bineinteles!

ION ILIESCU SI-A FACUT BLOG

La o varsta la care multi joaca table in Cismigiu sau isi plimba nepotii prin parcuri, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, nu are liniste si a decis sa intre in comunitatea virtuala a blogului. Motivul: "Am multe de spus!". Deja Iliescu a postat si trei opinii. Prima opinie postata are ca titlu un dicton: "Tot ce se intampla fiecaruia, foloseste intregului" (Marcus Aurelius). Pentru cei care doresc sa viziteze blogul ex-sefului de stat iata adresa: ioniliescu.wordpress.com

PATRICIU A LUAT CNM DE LA MICULA

Se zice ca Dinu Patriciu va anunta zilele urmatoare ca a batut (in fine, dupa indelungi tratative) palma cu fratii Micula pentru N24 si NATIONAL TV. Afacerea e pe bani multi!

Restructurare, troc si ... multa candoare

Premierul Calin Popescu-Tariceanu sustine, intr-un interviu publicat luni (12.11.2007) de "Cotidianul", ca ministrul Adrian Cioroianu este capabil sa repezinte Romania, in vreme ce pe Cristian David l-a caracterizat drept "unul dintre ministrii cei mai seriosi".
Insa interviul e interviu si realitatea e realitate: surse oficiale din culisele Palatului Victoria spun ca in perioada imediat urmatoare ministrul David nu va mai fi ministru urmare a unui troc de famiglie, iar Cioroianu are zilele numarate ca.. asa e in Egipt. Sa inceapa numaratoarea inversa... 101...100..99...