2 noiembrie 2007

PROVOCARE PENTRU MASS-MEDIA: EMBARGOU LA BECALI

Am trait sa o aud si pe asta: Ilie Nastase injurat ca la usa cortului de Gigi Becali! INCREDIBIL! Conform sport.ro, fostul mare tenismen (inclusiv familia acestuia) a fost înjurat de Gigi Becali ca la usa cortului. "A avut o atitudine deplasată faţă de mine m-a înjurat pe mine, pe copii şi pe nevastă şi atunci am decis să-l pedepsesc, dacă îl prind îi tai limba, asta o să-i fac. Cu Becali nu mă mai împac niciodată, am caracterul meu", a spus Ilie Năstase, simbolul atator generatii.
Ce credeti ca a replicat Becali? In loc sa-si ceara scuze, oierul cu mintea mult prea odihnita a dat-o in "alea-alea". "Nu mă interesează ce zice Ilie Năstase, n-am ce să vorbesc despre Ilie Năstase".
Pai bai Jiji, aici chiar ai avut dreptate! Nu te intereseaza ce zice Ilie Nastase pentru ca nu intelegi o iota ce zice un om cult. Asta e una. Ca nu ai ce sa vorbesti cu Ilie Nastase si asta e real. Ce Doamne iarta-ma sa vorbesti tu cu el? Ca ai maximum 40 de cuvinte in vocabular si cand se termina si acelea "vorbesti" ca ... pestele.
Lasand insa gluma la o parte. E trist ce se intampla. E cumplit... Mi se pare umilitor ca un zero barat isi permite sa jigneasca pe oricine pentru ca are un tupeu conferit doar de puterea lui financiara (si aceea facuta asa cuma fost facuta).
Oare nu e presa vinovata ca un sigmatizat ca asta apare pe toate posturile si pe toate copertile ziarelor? Propun sa nu-l mai bage nimeni in seama forever si hai sa vedem peste vreo doi - trei ani ce mai face hahalera? Ce ziceti? E o provocare... Stiu ca e greu pentru ca toata lumea din media e in cautare de profit. Insa chiar ne lasam calcati in picioare?