3 octombrie 2007

MOTIUNEA A PICAT!

Motiunea a picat! Ar mai fi trebuit 12 voturi ca Guvernul Tariceanu II sa cada. Acum sa vedem ce se intampla cu Mircea Geoana... si cu ficatul lui Basescu!

Cel putin 4 pesedisti nu voteaza motiunea!

"Sunt si democrati care vor vota impotriva motiunii (...). Si eu votez impotriva motiunii, nu ma poate controla cineva. Psihologic, motiunea nu trece", a declarat, azi, la ora 16.00, la emisiunea Prima editie de la Antena 3, senatorul PSD Razvan Teodorescu. Declaratia fostului sef al TVR survine dupa cea a pesedistilor Ion Solcanu, Miron Mitrea si Ioan Solcanu, care au anuntat ca nici ei nu voteza cum ar vrea partidul. Concluzia: cu o ora inainte de vot cel putin 4 (patru) membri ai PSD nu voteaza motiunea. E clar! Eu zic ca motiunea PSD nu trece. Vai de capul lui Mircea Geoana!

ROSCA STANESCU ARUNCA BOMBA: Protocol PSD-PD, sau FSN reloaded. Nicu Vacaroiu confirma, (Traian) Boc infirma

Sorin Rosca Stanescu a declarat telefonic, azi, in cadrul emisiunii Prima editie (in care erau invitati Dana Grecu, Radu Tudor, Victor Ciutacu si Razvan Mitroi) ca PSD a incheiat in miez de noapte un protocol scris cu PD-ul lui (Traian) Emil Boc, in vederea constituirii unui guvern de "unitate nationala". Adica ceva de genul FSN, un vis etern (dar neimplinit pana acum - din fericire!) al "bunicutei" Iliescu. Informatia a fost ulterior confirmata oficial, la TV, de presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu si a incins spiritele si mintile analistilor. Si asta din cauza ca nenea Cristian Diaconescu (PSD), dar si Emil Boc (PD) au infirmat stirea deja confirmata de Vacaroiu. Mai sa fie! Abia astept sa vad "docomentul" ...Ca se zice ca e scris. Oare l-o fi semnat si nenea Traienel, ca sef suprem al PD? Vom trai si vom vedea. Pana atunci astept ca peste cateva ore sa se termine cu motiunea PSD. Ca daca trece (desi nu cred!) astept cu sufletul la gura negocierile privind componenta noului guvern de larga inspiratie/respiratie social-democrata.

Lakshmi Mittal, invitat sa intre in CA-ul EADS


Conform agentiei franceze AG Presse, Consiliul de Adminstratie al EADS l-a invitat pe miliardarul indian Lakshmi Mittal (presedinte - director general al gigantului Arcelor Mittal) la viitoarea Adunare Generala a Actionarilor, care va avea loc in data de 22 octombrie, pentru a intra in CA-ul companiei. Alaturi de Mittal, au mai fost invitati sa faca parte din CA-ul EADS francezul Michel Pébereau (presedintele CA-ului BNP Paribas) si britanicul Sir John Parker (presedintele National Grid – companie de transport de electricitate). Conform sursei citate, la urmatoarea AGA, actionarii vor confirma ramanerea pe pozitii a trei persoane: Louis Gallois (presedinte executiv EADS), Rüdiger Grube (presedinte unic al CA-ului EADS) si Arnaud Lagardère (presedintele grupului Lagardère).

(sursa cotidianul national INTERESUL PUBLIC, www.interesulpublic.ro)