19 decembrie 2007

ORBAN, ACCIDENTUL SI "REALITATEA"

Deontologii lui Vantu de la Realitatea si-a gasit un subiect de presa "exploziv": ministrul Ludovic Orban. Accidentul in care a fost implicat ministrul liberal a luat astazi o amploare extraordinara pe postul "mosit" de SOV din banii de la FNI. Si asta datorita filmuletului intrat in posesia ziarului "Ziarul" (la care este actionar dinamovistul Vasile Turcu) si transferat (intamplator!) la "Realitatea".
Desigur ca Orban a procedat incorect dupa savarsirea accidentului. In mod normal trebuia sa se duca dracului imediat la Politie, sa declare accidentul si sa ceara sa i se recolteze probe de sange pentru a demonstra ca nu a drojdit nimic. Apoi, cand a fost intervievat de presa trebuia sa aiba cohones si sa recunoasca ca a fost implicat intr-un accident. Ar fi avut de castigat mai ales ca nu abuzase nici de girofar, nici de SPP, ci s-a comportat ca un cetatean oarecare. Faptul ca nu a facut toate aceste lucruri il costa acum.
Insa mi se pare imoral ce face Realitatea: cheama tot felul de neaveniti, de deontologi, de oameni care au bube cu carul, ca sa sara la beregata lui Orban precum minerii in 13-15 iunie la studentii care protestau in Piata Universitatii. Ca om de presa care mai stie (inca!) culisele manipularii imi e tot mai clar ca cineva nu-l iubeste pe Orban. Va las pe dumneavoastra sa ghiciti cine.
P.S. Apropo de profesionalismul celor de la Realitatea. Cu ocazia prezentarii accidentului in care a fost implicat Ludovic Orban, deontologii platiti de SOV cu lefuri de boieri au realizat si un filmulet referitor la diverse accidente in care au fost implicati demnitari. M-a mirat ca pe lista maharilor care au produs accidente de circulatie si au scapat de pedeapsa nu a fost inclus si fostul procuror general al PNA, Ioan Amarie, care in anul 1994 a accidentat mortal, in orasul Dorohoi, o femeie (Maria Balinisteanu, care traversa o strada tinandu-si de mana copilul).
Cat priveste filmuletul care "dovedeste" vinovatia lui Orban, va invit sa-l vizionati. Profesionist "amatorul" ala care a realizat filmarea si le-a predat-o (pe cati bani si de ce lor si nu direct celor din trustul lui SOV?) colegilor de la "Ziarul". Le are baiatu' respectiv cu sharful, cu zoomul pe personaje, cu data, cu ora... Hehehehe!

Niciun comentariu: